Meet Me at Dawn large hero image

Meet Me at Dawn

Stel, je hebt nog maar één laatste dag met je geliefde. Wat doe je dan? Hoe breng je die weinige uren door? Overleef je die dag überhaupt, wetende dat er een eind aan komt?

Meet Me at Dawn is een modern sprookje over de schoonheid van een alledaagse liefdesrelatie, het mysterie van verdriet en het verlangen te verdwalen in een onmogelijke toekomst. Twee vrouwen spoelen aan op een verlaten strand na een bootongeluk. Samen proberen ze een weg naar huis te vinden. Maar ze ontdekken dat deze plek niet is wat hij lijkt. ​Terwijl ze samen op het eiland zijn lijken ze verder dan ooit bij elkaar vandaan.

De toneelstukken van Engelse schrijfster Zinnie Harris worden door theatercritici gerekend tot de beste van deze eeuw. Haar werk werd al in heel Europa opgevoerd. Met deze regie van Eva Lemaire is nu voor het eerst een stuk van Zinnie Harris te zien in Nederland.

ROLVERDELING

ROBIN Claire Hordijk HELEN Bitha Babazadeh

TEKST Zinnie Harris REGIE Eva Lemaire VERTALING EN DRAMATURGIE Alexander Schreuder DECOR David van der Wees TECHNIEK Shenzi Droog SPEL Bitha Babazadeh en Claire Hordijk

 • Te zien

  28 maart t/m 6 april 2023

 • Aanvang

  18:00 - 19:00 inloop & eten 
  19:30 aanvang voorstelling

  (7 april matinee

  12:30 - 13:30 inloop & eten 
  14:00 aanvang voorstelling)

 • Duur

  ca. 90 minuten

 • Prijs

  Normaal € 22,50
  Support Mooi Weer € 27,50
  Studenten € 10 met de kortingscode #STU2324

 • Extra